Techniekcarrousel Lelystad

Leerlingen uit klas 1 of 2 kunnen bij Techniekopleidingen Flevoland beroepen beleven! Tijdens de Techniekcarrousel van 2 t/m 4 juli kunnen ze aan de slag als schilder, installateur, bouwvakker en bijvoorbeeld architect. 

De Techniekcarrousel is bedoeld voor vmbo-leerlingen en past goed binnen de activiteiten van Sterk Techniekonderwijs. Tegelijkertijd is de activiteit leerzaam en relevant voor havo en vwo leerlingen. Zij zijn in overleg ook welkom.

Klassen die meedoen komen een dagdeel naar het nieuwe pand van Techniekopleidingen Flevoland (Titaanstraat 8 in Lelystad) om in workshopvorm aan de slag te gaan met technisch vakmanschap.

Extra feestelijk

Deze activiteit wordt aangeboden en uitgevoerd door Schildersvakopleiding Lelystad, IW Flevoland en Bouwopleider TOF. Zij bieden vanaf volgend schooljaar hun mbo-opleidingen aan vanuit het nieuwe pand. Dat vieren we door aan deze Techniekcarrousel een feestelijk tintje te geven.

Meld jouw leerlingen aan. Plekken zijn beperkt:

    Betreft leerlingen van:*
    *)meerdere antwoorden mogelijk.

    Wij hebben een voorkeur voor:*
    *)Geef bij voorkeur meerdere mogelijkheden door. Deelname is afhankelijk van de beschikbare plekken bij indeling. We nemen hierover z.s.m. contact op.