Cursus:

BHV cursus

Het is wettelijk bepaald dat een werkgever, afhankelijk van de aard en omvang van het bedrijf of het aantal bezoekers, één of meer werknemers aan moet wijzen als bedrijfshulpverleners (BHV-ers). Deze werknemers hebben de taak om in een situatie van gevaar voor de veiligheid of gezondheid maatregelen te nemen die de schade zoveel mogelijk beperken.

BHV basiscursus

De BHV basiscursus is een 1-daagse cursus welke voorbereid dient te worden door middel van een e-learning. De deelnemer ontvangt +/- 1 week voor aanvang van de cursus van ons een inlogcode voor de digitale omgeving waarin een korte e-learning klaar staat. Na het afronden van de e-learning kan de deelnemer aansluiten bij de cursusdag waarin de EHBO en Brandveiligheid theoretisch en in de praktisch behandeld worden.

Jaarlijkse herhalingscursussen

Door de BHV-ers jaarlijks een herhalingscertificaat te laten behalen toont de werkgever aan te voldoen aan de basisverplichting de kennis en vaardigheden op peil te houden.
Regelmatig worden er herhalingscursussen georganiseerd. De BHV herhaling basiscursus duurt 1 dag.

Voor deelname aan een herhalingscursus geldt de voorwaarde dat de deelnemer in bezit is van een geldig BHV certificaat van het NIBHV (Nederlands Instituut voor bedrijfshulpverlening).
Heb je eenmaal een BHV cursus via de TOF gevolgd dan roepen wij jou en jouw medewerkers automatisch jaarlijks op voor de herhalingscursus. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar.

 


Kosten

BHV basiscursus inclusief e-learning: € 175,-* p.p.
BHV herhalingscursus: € 145,-* p.p.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW, inclusief koffie/thee en lunch.
* Prijswijzigingen voorbehouden

Agenda

Op dit moment worden de cursussen gepland op basis van aanmelding.
Wil je deelnemen aan een cursus? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt jouw aanmelding tot 24 uur voor de aanvang van de cursus kosteloos annuleren. Indien je te laat annuleert of op de cursusdag niet komt opdagen, zijn wij genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen.

  • Duur

    1 dag
  • Kosten

    € 145

Onze leden