OVG Bouwdiensten

Vakmensen met specifieke vaardigheden: ze zijn soms lastig te vinden en dat terwijl je ze vaak op korte termijn wilt inzetten. Hulp nodig? De OVG Bouwdiensten is een uitzendbureau en opleidingsbureau in één. Met korte leerwerktrajecten stomen wij personeel klaar voor de bouwwereld van nu.

Uitzendbureau en opleidingsbedrijf in één

De OVG Bouwdiensten beschikt over een grote poule van bouwpersoneel. Zoek je een medewerker met specifieke vaardigheden? Dan starten we een leerwerktraject, waarbij de medewerker in vier weken tijd de benodigde vaardigheden onder de knie krijgt. Na afloop neem jij hem of haar van ons over. Een uitkomst, want zo kun je gericht meebewegen met de vraag vanuit de markt.

Tijdelijk personeel voor piekmomenten

Natuurlijk kun je op piekmomenten ook bij ons terecht voor tijdelijk personeel. Van opruimers tot timmermannen, metselaars en tegelzetters; we beschikken over een gemotiveerd, flexibel en deskundig team. Met elkaar zetten we ons in om jouw bedrijf te versterken.

Uitzendbureau in de bouw

Heb je tijdelijk extra personeel nodig? Of zoek je medewerkers met specifieke vaardigheden? Neem gerust contact met ons op. We kijken graag wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Onze leden

Al onze leden