Over ons

Techniekopleidingen Flevoland

Leer-werktrajecten
TOF biedt leerwerktrajecten in de wijde regio. Elke week gaan leerlingen één dag naar school en werken ze vier dagen bij één van de aangesloten bedrijven. Terwijl de leerlingen baangarantie hebben, investeren de bedrijven op hun beurt in goed geschoolde vakkrachten. Na het leerwerktraject volgt er dan ook vaak een arbeidscontract. Win-win!

Cursussen
Daarnaast verzorgt TOF samen met de OVG cursussen voor medewerkers van aangesloten bedrijven. Belangrijk, want de ontwikkelingen in de bouw gaan razendsnel en bovendien moet je tegenwoordig aan allerlei verplichtingen voldoen. Regelmatig sluiten bij deze cursussen ook leerlingen aan. Zo bereiden zij zich optimaal voor op de bouwwereld van nu. Heeft uw bedrijf behoefte aan een cursus die nog niet wordt gegeven? Dan denken we graag met u mee om hierin te voorzien!

OVG

Opleidingsvereniging Genemuiden (OVG) biedt net als TOF leer-werktrajecten aan in de bouw, maar dan voor de regio Genemuiden. Kijk voor meer informatie op www.ovg-genemuiden.nl of kom langs aan de Nijverheidsstraat 45 in Genemuiden.

Kennismaken?

Wil je een keer langskomen voor een kennismaking? Neem gerust contact op!


Kom je er niet uit?

Bekijk eerst de veelgestelde vragen. Staat je vraag hier niet tussen dan kun je contact met ons opnemen.


Onze leden

Al onze leden