Cursus:

Van bouwkosten naar woonlasten

Ontwerpen op basis van het E-Trias principe betekent onderscheiden met toegevoegde waarde voor de klant. Op basis van ervaring en gevoel ontwerpen we gebouwen. De epc verleidt ons tot het stapelen van installaties. We doen allemaal hetzelfde, zodat voor de klant de bouwprijs als enige verschil overblijft waarop hij zijn keuze maakt. Ieder bedrijf zegt kwaliteit te maken. Wat is het onderscheidend vermogen? Geen enkel bedrijf zegt immers géén kwaliteit te maken.
Maak je wel de juiste keuze voor jouw klant of bedrijf? Wij helpen je een bouwproduct te ontwikkelen met toegevoegde waarde voor de klant en het bedrijf. Op basis van een Energetische & Economische Analyse rekenen wij het bouwproduct door. Het is belangrijk dat woningen gezond en comfortabel zijn om in te leven. Daarnaast is het van belang dat we kunnen wonen tegen de laagste woonlasten. Om dit te kunnen garanderen, gaan wij van alle bouwkundige en installatietechnische maatregelen die mogelijk zijn onderzoeken welke besparing zij in het project opleveren.

Als uitgangspunt geldt jouw bouwproduct. Hiervan berekenen wij de benodigde investering met de daarbij behorende woonlasten. Het resultaat is gezond, comfortabel wonen tegen de laagste woonlasten.

  • Duur

    2 dagdelen

Onze leden